Škola sigurne vožnje

Škola sigurne vožnje

''VOZITE S VIŠE ZNANJA - VOZITE ODGOVORNO I SIGURNO''
 
Sigurnost cestovnog prometa predstavlja značajan društveni problem, a sa stajališta pojedinca, sudionika u prometu postaje sve veći problem kako u prostoru doseći neku udaljenu točku i ostati živ. Broj prometnih nesreća povećava se iz godine u godinu s povećanjem broja vozila, vozača i prijeđenih kilometara. Prometne nesreće su sada glavni uzrok smrti Hrvata ispod 35 godina. Većini ovih nesreća uzrok su ljudske greške, među kojima su greške vozača najbrojnije.

Vozite s više znanja - vozite odgovorno i sigurno glavni je moto programa kojeg Vam predlažemo i njime želimo pomoći da se smanji broj prometnih nesreća na cestama.

Obnavljanje i proširivanje znanja vozača s određenim iskustvom moglo bi znatno smanjiti broj poginulih i ozlijeđenih sudionika u prometu u idućem razdoblju.

Apsolutne sigurnosti nema pa se nažalost sve nesreće ne mogu izbjeći. Ipak vozači s više znanja garantiraju veću odgovornost i manje nesreća, a vožnja kao i sve druge ljudske djelatnosti pruža mnogo mogućnosti da se dodatno steknu nova znanja i vještine. Na seminar se mogu prijaviti poduzeća ili ustanove koje imaju veći broj vozača i odabrati termin seminara prema osobnim mogućnostima. Mogu se prijaviti i pojedinci.
 
Seminar može biti jednodnevni ili dvodnevni, a prema dogovoru moguće ga je organizirati i u vašem prostoru.
 
Program seminara realizira se obradom slijedećih tema:
  • sigurnost i regulacija prometa
  • sigurna vožnja s praktičnim radom
  • psihološke osnove vožnje
  • testiranje znanja

Pratite nas

FB f Logo blue 29
 

Log in